Fort Myers, Ernesto en regen :(
Door: Nanda
Blijf op de hoogte en volg Nanda
09 September 2006 | Verenigde Staten, Miami
Dag allemaal!
Week 5 en bijna week 6 zijn weer voorbij dus tijd voor een berichtje uit ons nieuwe appartement!
Veel dingen gedaan, zal beginnen bij het weekend waarin we naar Fort Myers (Zuid-West Florida) zijn gegaan. Vrijdagavond na het werk konden we onze huurauto ophalen waarin we met z’n 7-en naar Fort Myers zouden rijden. Helaas duurde dit behoorlijk lang, we hadden gehoopt dat we na een half uurtje konden vertrekken maar dit duurde toch nog wel ongeveer 3 uur.. Rond half negen konden we vertrekken.. Normaal gesproken zou het 2,5 uur duren om naar Fort Myers te rijden maar de wegen hier zijn nogal ingewikkeld, dus rond 1 uur ’s nachts kwamen we aan bij het Outrigger Resort.. Supermooie kamer met uitzicht op het strand dus daar gingen we dan ook maar meteen heen om even een Corona te drinken :) De volgende dag lekker op het strand gelegen, erg relaxed, superwit strand en mooie zee. ’s Avonds wat gegeten en gedronken in het centrum en daarna nog wat gedronken bij het resort zelf. De volgende dag op tijd op omdat we naar Captiva Island zouden gaan. Om 10 uur zaten we weer in de auto, gelukkig waren we hier wat sneller. Captiva Island is echt enorm mooi, luxe huizen en resorts en de stranden zijn nog witter dan die van Fort Myers. Daar een resort bezocht maar deze was zo groot dat we uiteindelijk toch maar op het strand zijn gaan liggen. Rond 3 uur reden we weer terug naar Miami, want we zouden onze sleutel van het nieuwe appartement krijgen.
Die maandag gingen we naar het werk, maar daar hoorden we dat hurricane Ernesto er aan zou komen, en dat we onmiddellijk bedden moesten gaan kopen voor ons nieuwe appartement zodat we daar dinsdagavond (de avond dat die hurricane zou komen) konden slapen. Dit omdat we in ons oude appartement op de begane grond aan het water zaten en als de hurricane echt erg zou worden, het zou kunnen dat het appartement volliep met water. Gelukkig hadden we de huurauto nog en heb ik samen met Sander die dag bedden gevonden. Die avond dus begonnen met spullen inpakken en meteen verhuizen zodat we de volgende dag na het werk meteen het nieuwe appartement inkonden. Dinsdag mocht iedereen 2 uur eerder weg, zodat je op tijd thuis was voor de hurricane. Wij nog snel de laatste spullen hier naartoe gebracht en ’s avonds gewacht op de hurricane. Hele avond heeft het hard geregend en gewaaid en ’s nachts om 2 uur nog een keer de wekker gezet maar een echte hurricane is het niet geworden.. De volgende ochtend mocht iedereen ook later beginnen omdat het zo’n slecht weer was, maar het was echt te vergelijken met een flinke hoosbui in Nederland, niet echt iets ernstigs dus.. Maar goed, nu hebben we gelukkig genoeg water en blikvoedsel voor de komende 5 tropische stormen/hurricanes omdat we dat ook nog snel moesten halen voordat Ernesto kwam. Was echt een gekkenhuis in de supermarkt, was amper nog water te krijgen en ook de benzine die we die middag nodig hadden voor de huurauto was bijna op. Hebben ongeveer een uur gewacht op een plaatsje bij de pomp en aan het einde van de dag waren er ook benzinestations die gewoon op waren, erg raar om te zien.
De rest van de week erg druk geweest om na het werk zoveel mogelijk spulletjes te halen voor ons appartement. Gelukkig mochten we een auto lenen van een collega van ons zodat we die mooi konden volladen elke keer.. Op dit moment hebben we bijna alles, op een paar kleine dingetjes na, maar het ziet er erg leuk uit! Het appartement is op de 10e verdieping en een paar straten verderop dan waar we eerst zaten. Het heeft ook een mooi zwembad, we kijken uit op een wijk met relaxte villa’s en het is aan een soort kanaal met boten. Het is goedkoper dan waar we eerst zaten maar stukken beter!
Dat weekend waren we behoorlijk moe dus hebben we niet veel gedaan. Zaterdag overdag naar Aventura Mall gegaan omdat het zo ongeveer de hele dag regende en zaterdagavond uitgeweest. Zondag overdag binnen gezeten omdat het dus weer regende en ’s avonds naar de bioscoop in Aventura Mall geweest, Pirates of the Caribbean 2.
Maandag waren we vrij omdat het de eerste maandag van september en dus, Labor Day was. Dit is een soort dag van arbeid waarbij bijna iedereen vrij is. We zijn naar South Beach gegaan alleen was best rustig omdat het, wederom.., regende! Een uurtje zon hebben we die dag ongeveer gezien en toen zijn we maar meteen op het strand gaan liggen..
De rest van de week gewerkt en morgen gaan we waarschijnlijk naar Fort Lauderdale met de trein…
Mijn nieuwe Amerikaanse nummer is trouwens: 001-786-564-9822
Kus uit het nu gelukkig weer zonnige Miami :)
Mijn nieuwe Amerikaanse nummer is trouwens: 001-786-564-9822
Kus uit het nu gelukkig weer zonnige Miami :)
09 September 2006 - 00:56
Ivo:
Hee Nan!! Leuk om te lezen dat alles OK daar is. Tijd vliegt echt voorbij he! Heel veel plezier zoiezo nog, greetz aan Eline!
Liefs xx Ivo -
09 September 2006 - 05:30
Kevin Bos:
Hey Nannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :D.. Weetje als ik die fotos zo bekijk he.. Volgens mij zijn die duitse meisjes echt wel BI :P.. Is een keer wat anders dan jensen met een jens toch whehehehe :D
:-) Je weet wie het zegt toch (K)
Kussssssssssss Kevvie -
09 September 2006 - 08:36
Julia:
Hey Romeo, leuk om weer ns foto's te zien. Webcammen vond ik trouwens ook heel leuk haha. kryg echt meteen zin om hier weg te gaan als ik die foto's zie, tja zo werkt het he, good for you! Maar gelukkig schijnt de zon hier ook weer!
Kussss
Juliaa -
09 September 2006 - 08:39
Wendy:
hey nan het ziet er echt super gaaf uit, jullie nieuwe appartement!! en de rest van de foto's!
fijn dat je het verder naar je zin hebt! veel plezier nog
kus wendy -
09 September 2006 - 09:15
Papa:
Hoi Meis,
Ontzettend fijn dat het je daar zo goed bevalt. Maar dat wist ik natuurlijk al. Leuk om de foto's van jullie nieuwe appartement te zien. Ziet er gaaf uit. Wat een uitzicht! Geweldig! Laat het water nu maar komen. Het werken bij Travalco bevalt je ook prima, dus dat is ook voor elkaar.Ga zo door, geniet ervan.
Dikke knuffel.
papa
09 September 2006 - 09:57
Janneke:
Nan, Weer top om dit allemaal te lezen!! :)
En weer supermooie foto's!!Meissie geniet weer lekker de komende weken en ik lees de story's!!Love You...
Kusjes Jan -
09 September 2006 - 10:28
Karen:
Haaii meis!!!
Super wat je allemaal meemaakt en dat je het zo goed naar je zin hebt!! You go girl!
Kusssss -
09 September 2006 - 11:06
Titia:
Hee Nan, dat ziet er allemaal weer super uit! Jammer van de regen.. heel veel plezier nog! Zal vast wel goed komen ;)
Kus Titia -
09 September 2006 - 11:42
Mam:
hallo moppie,het ziet er goed uit het nieuwe appartement ben super trots op je nan en geniet er van,dikke kus van mij -
09 September 2006 - 11:56
Chris:
Hey Nan,
Klinkt allemaal weer bijzonder goed!! En relaxed dat het nieuwe appartement én goedkoper én stukken beter is! Zo wil je het hebben toch??!! Veel plezier nog daar!!
Dikke kus Chris
ps. Ik ga nu ipv stage een minor doen. Hahaha:)! -
09 September 2006 - 13:05
Anita:
hallo nan
Wat is het toch leuk als je weer een nieuw verslag gemaakt hebt, je beschrijft het super. Het ziet er daar prachtig uit en jullie trouwens ook , ik hoop het volgend jaar ook te zien ga zo door. groetjes henk en anita xxx -
09 September 2006 - 15:21
Annie:
he nanda, you are enjoying yourself aren't you! niet bang zijn voor ernesto, die durft jou toch niet aan te pakken! werk ze! xx an -
09 September 2006 - 18:45
Mariette:
IK HEB GEWOON OOK IN HET OUTRIGGER RESORT GESLAPEN!!! Haha, echt zooo raar, heb snel in mn fotoboeken zitten kijken en het is echt dezelfde...weird!
Zo te zien heb je t echt goed naar je zin..super! See ya soon :)
Kusje -
10 September 2006 - 08:42
Monique En Herm:
he nan alles gaat goed zo te zien en die amerikanen kunnen wel overdrijven zeg dan heb het zelf daar ook een keer meegemaakt waren een paar wolken en iedereen moest na binne omdat er storm kwam groetjes -
10 September 2006 - 15:17
Oma:
Ik zit hier bij anita jou verslag te lezen , en je fotos te bekijken, en ik vind dat je het heel goed doet. Nou Lieverd ik ben blij dat ik jou op de fotos heb gezien ,en ook dat je me niet vergeten bent op mijn verjaardag. Een dikke pakkerd van oma xxx -
11 September 2006 - 05:59
Maarten:
Hey Nan!
Eg leuk om te lezen wat jij zoal bezighoud. Zo te zien heb je een mooie tijd! Ook nice pics al die meiden! Voor je het weet zit je weer in Nederland volgens mij. Keep up the good work!
X Maarten -
11 September 2006 - 09:42
Connie (buurvrouw):
hoi nanda, ik heb jou site uiteindelijk gevonden, heb al heelwat gelezen, volgens mij gaat het wel goed, en wow, wat een prachtige stranden, en aan jullie kleur te zien wordt daar ook dankbaar gebruik van gemaakt. Mooi appartement, erg leuk om de foto's te zien van wat jullie zo al doen en hoe jullie daar leven.
Connie -
11 September 2006 - 09:45
Meriam And Family:
Haai Nan,
Meid wat een gave foto's, super dat nieuwe appartement.Je ziet er geweldig goed uit op al die pictures. Nou meis ik ga ook weer aan de slag in ons appartement met uitzicht op de ...... tuin.Dikke knuffels van ons 4-ren. Meriam -
11 September 2006 - 16:08
Ronnie:
Ha Nan, ziet er super uit, Fort Meyers en de hele zooi! Je wordt ook steeds bruiner dat is niet verkeerd. Af en toe zal je je Pa en Ma missen maar met die omgeving mot dat toch lukken. Het nieuwe appartement ziet er gaaf uit met het uitzicht erbij. Nou ik zal maar met deze onzin stoppen, liefs van verstandige oom. -
13 September 2006 - 05:52
Mayo:
Hee wijffie! Wat een verhaal van die hurricane, haha..Kennen ze nog wel wat leren wat een hurricane is!
Ben echt blij om te lezen en te zien dat je het zo goed naar je zin hebt!
We missen jou wel hoor, big kiss.. -
14 September 2006 - 14:43
Mike:
Hey nan, echt vet daar hey!! kben blij dat je het zo naar je zin hebt. heel veel plezier en succes daar!! Groetjes uit kaapstad,
mike
mikekaapstad.waarbenjij.ny -
15 September 2006 - 15:41
Elly En Ron:
hallo nanda
NA EEN WEEK VAN HARD WERKEN, WENSEN WIJ JE EEN HEEL FIJN GAAF COOL EN GEZELLIG WEEKEND ,GROETJES -
15 September 2006 - 15:48
Janneke:
Thanks lieve Nan voor je kaartje... Superlief dat je me niet vergeten bent he!!Gisteren wezen stappen en was gezellig, vanavond me real birthday!!KADOOTJES!! :)
Haha, tot snel.. xxxx (K) -
19 September 2006 - 13:32
Kirsten:
heeeey nannnn
hoeist\???? ik denk wel goed hea egt gaaf joh al die foto's ik wil ook wel een x daarheen maar ja is het leuk op je werk??
met mij wel hoor ent gaat ook goed op school.verder nog veel plezier en tot december dan sie ik je vast wel:P:P:P(K)xxxx kirsten hovvj(K)_(K) -
19 September 2006 - 14:33
Anita:
Hallo nanda
Ik heb gehoord dat je de kaart binnen heb gekregen.
Ik hoop dat je niet geschrokken bent van mijn stem, maar ik vond dit wel leuk om te doen,je bent al weer 2 maanden daar de tijd vliegt, voor dat je het weet is het weer december , geniet ervan, groetjes henk en anita xxxx -
21 September 2006 - 16:11
HVJ!!!! -
23 September 2006 - 08:32
Kirsten,:
heeey nan allez goed..???
wel hea met mij ook ben laatst nog bij je vader geweest wass zupper geselliej.ik heb ook nog met nijntje gespeelt se is egt lief..nou veel plesier nog en voor dat je het weet sit je weer in dit saaie nederland HAHAHA xxxx kirsten hvj -
23 September 2006 - 10:42
Karin:
Hoi Nanda,
Ik ben een coleegaatje van je moeder en ze heeft het regelmatig over je. Vandaar dat ik zoiets had van laat ik ff op je site kijken. Ziet er allemaal toppie uit en volgens mij vermaak je je wel.. houden zo he? Voor je het weet zit je tijd daar er al weer op. Dussss nog veel plezier....
groetjes karin van 't wout -
26 September 2006 - 17:43
ELLY EN RON:
HALLO NANDA.
JE HAD ONZE KAART BINNEN 4 DAGEN ONTVANGEN DAT IS SNEL.
IK HOOP DAT JE DE KIEKJES LEUK VIND?
VELE GROETJES ELLY EN RON -
27 September 2006 - 07:10
Marjorie:
Hoi Nanda, leuke verhalen hoor. Ik ben echt jaloers op je!! Wou dat ik daar op het mooie strand lag!
Je nieuwe app. ziet er trouwens ook leuk uit en natuurlijk ook het zwembad.
Meid, ik zou zeggen geniet van alles wat je daar meemaakt want het is een geweldige ervaring. Ruilen?
Groetjes, Marjorie -
30 September 2006 - 18:02
Ria:
He nanda is echt gaaf wat je daar allemaal mee maak ach kon ik maar met je ruilen....Het is echt `n hele belevenis daar in dat verre land..Nou nan wens je een heel fijn weekend ene geniet lekker. dikke knuffel Ria....