Nog meer bezoek & Orlando
Door: Nanda
Blijf op de hoogte en volg Nanda
23 Mei 2007 | Verenigde Staten, Miami
Hey allemaal!
Hier weer even een update van mij, heb heb wel weer wat te vertellen!!
Nou, toen mam en mijn oom en tante weggingen, hoefde ik niet lang te treuren. Die vrijdag erop, de 20ste, kwam er weer nieuw bezoek! Janneke, Marion & Patty zouden twee weekjes langs komen in Miami. Supergek om hun hier te zien, maar natuurlijk enorm leuk.
De eerste twee nachten sliepen we in het San Juan op South Beach omdat het Dorchester volgeboekt was en zondagmiddag konden we in het Dorchester inchecken. De vrijdagavond dat ze aankwamen hebben we ergens wat gedronken, beetje rondgelopen en zijn we op tijd het bed ingegaan. Zaterdag zou een stranddag worden, helaas, dit werd hem niet. Het was bewolkt en het regende af en toe. BAH! Dus we gingen shoppen in Aventura Mall, en hoe, 6 uur later kwamen we uit de Mall met tassen vol. Zo hoort dat haha. Die avond zijn we uitgegaan, ook de anderen gingen allemaal mee dus we waren met een grote groep. Het werd Bricks in downtown Miami. Wachtend op een taxi kwam er ineens een limo langs. Wij zeiden al, ooo daar is de taxi! Die man moet onze gedachten hebben gelezen want hij vroeg waar we heen moesten en hij wilden ons wel afzetten. Dus wij in de limo naar de club, beter kan het niet!
Die avond gezellig uitgeweest en de volgende ochtend moesten we ons weer op tijd uitchecken. Het was lekker weer dus de hele dag op het strand gelegen en 's avonds zijn we naar Nikki Beach gegaan. Hier is het altijd erg gezellig op zondag, een soort strandfeest. Helaas was het rotweer en zijn we op tijd weer teruggegaan.
De dagen erop moest ik weer werken. 's Avonds hebben we nog wel zat leuke dingen gedaan, lekker uit eten, de bios op South Beach en hotel Delano (waar toen een private party was en we dus weer konden gaan..). Donderdag kwamen de meiden me op het werk ophalen want we hadden een auto voor Orlando gehuurd. We zijn even langs mijn appartement gereden en vervolgens uitgeweest. Het werd de Clevelander op Ocean Drive.
Vrijdag op tijd eruit en naar Orlando gereden. We kwamen rond drie uur aan on Kissimmee, Old Town, waar ons hotel was. Vervolgens wezen shoppen in de Florida Mall, weer zo'n groot winkelcentrum. Ook hier deden we weer een lange tijd over, en met volle tassen zijn we weer teruggegaan. Die avond kwamen we erachter dat er een kermis met een lange winkelstraat achter ons hotel was dus daar hebben we nog even rondgelopen. Zaterdag zijn we naar Disney World, Magic Kingdom geweest. (Voordat we daar waren hebben we eerst ge-ontbijt bij Checkers, een soort van Mc. Donald. We kregen hier gratis vouchers van. Hier valt verder weinig over te melden, behalve dan dat ontbijten met frietjes, hotdog en cola niet een heel erg goed begin van de dag is.) Echt een supermooi park! Ik was al een keer naar Disneyland Parijs geweest maar deze is ook zo mooi! We hebben zo ongeveer ieder Disneyfiguur op de foto (uiteraard met ons erop) en de dag ging veeeeeel te snel voorbij. 's Avond weer rondgelopen in Old Town en zondag de dag weer goed begonnen met een ontbijtje van de Checkers (ahum). Daarna zijn we naar Universal's Island of Adventure geweest. Dit pretpark is echt met attracties, niet zoals Disney. Onze eerste achtbaan was de Hulk en meteen ook de laatste haha. Een supermooie attractie was The Amazing Adventures of Spiderman. Je zit dan in een bakje waar vooruitgaat met een 3D-bril op en je zit echt in een Spiderman film, alles komt op je af enzo. Was dus erg mooi. Deze attractie was in Marvel Super Hero Island. Dit gedeelte van het park had alles uit strips, en het zag er echt enorm gaaf uit. Mijn helden, the X-Men waren er ook nog en we zijn ongeveer tien keer naar de Betty Boop winkel hier geweest. Ook Jurassic Park was supergoed nagebouwd.
Zondagavond dus weer teruggereden naar Miami en om 1 uur 's nachts ingechecked in Dorchester. Maandagavond lekker gegeten met een Sex on the Beach cocktail op het einde. Dinsdagavond zijn we naar Aventura Mall geweest, raad maar wat we daar deden. Daarna zijn we naar de film geweest, Kickin' it old school. Wel een grappige film.
Woensdagavond naar hotel Delano op South Beach, lekker bij het zwembad gezeten op chillende kussens en donderdag was alweer de laatste avond, toen hebben de meiden me mee uit eten genomen.
Het is weer veeeeel te snel voorbij gegaan maar het was super.
Donderdagavond ga ik met Eline & Sander naar New York. Als het goed is gaan we zaterdag naar Broadway, the Lion King, hoop echt dat we er kaartjes voor kunnen krijgen! Maandagavond vliegen we weer terug. Maandag zijn we nl. vrij omdat het hier Memorial Day is :)
Kus uit Miami
Hier weer even een update van mij, heb heb wel weer wat te vertellen!!
Het is weer veeeeel te snel voorbij gegaan maar het was super.
Kus uit Miami
23 Mei 2007 - 06:06
Esther En Melissa:
Hey nanie, hoe gaat t nu met je? Papa is gelukkig in goede handen maar is niet niks he meis !! Doe t rustig aan hou de kop erbij meer kan je toch niet doen schat. Dikke kus je nichtjes -
23 Mei 2007 - 07:37
Janneke:
Chickie...
Het was een supervakantie en ik zal hem nooit vergeten!!
Veel plezier in New York...
Dikke Kus xxxxx HVJ -
23 Mei 2007 - 07:45
Monique En Herm:
he meis lang niks gelezen gehad van jou ben blij dat je het na je zin hebt daar hoe lang moet je nog?ik nog 8 weken haha ben echt dik nu haha spreek je gauw weer dikke kus -
23 Mei 2007 - 08:48
Kimmie:
Hai Nannie!!
Wat een megaleuke foto's!
Veel plezier als je naar New York gaat en hopelijk lukt t om die kaartjes te krijgen. Zou wel top zijn!
Sterkte, succes en heel veel liefs van mij!! Dikke Kuss -
23 Mei 2007 - 08:56
Grit:
Hai Nan,
De verhalen klinken weer helemaal super, wat leuk dat je zoveel bezoek hebt gehad! Heel veel plezier en sterkte natuurlijk!!!
Liefs Grit... -
23 Mei 2007 - 10:03
Mayo:
He lieverd!
Wat leuk dat je het hele verhaal verteld, komen alle memories weer naar boven! Het was echt geweldig!
Mis daar en mis jou ook alweer..
heb je kaartje gister gelezen, echt zo leuk van je!
Ik ga me niet meer druk maken om alles, je oppepper heeft me goed gedaan!
meis take care, we mailen, smsen en bellen!
Liefs en een dikke kus!
23 Mei 2007 - 13:44
Kaylee:
Hee nan.
Hoe is het....
Een beetje een goede reis gehad.
ik ben op school stiekem onder informatica op de computer ik dacht eff een berichtje sturen....
Dikke kus!!!!!
23 Mei 2007 - 15:16
Louise:
Hai nan.
ben blij dat je goed aangekomen bent.
en ik hoorde van mama dat je ook naar New York gaat.
Ik hoop dat je er toch van geniet.
Heb je mijn ketting nog om.?
Hou je goed daar voor dat je het weet ben je weer terug.
Dikke kus van ons allemaal.
wij houden van jou. -
23 Mei 2007 - 16:00
Mam:
hallo meisje,doe het op je eigen manier en laat je niet gek maken,de site is weer leuk nan en geniet van new york ondanks alles,dikke kus en love youxxxxxxxxxxxxx -
23 Mei 2007 - 17:50
Danielle:
hee Nan, lang niks van je gezien. Maar het ziet er weer erg leuk uit. Leuk dat je vriendinnen zijn geweest. Zie je gauw... kop op he de laatste periode nog, toch?
groetjes liefs daan -
23 Mei 2007 - 20:11
Ronnie:
ik hoorde dat je weer terug bent gegaan, probeer er wat van te maken, je bent een sterk vrouwtje. gr.fam -
24 Mei 2007 - 09:21
Esther:
Hoi lieve Nanda
Weer een superverhaal. Jullie hebben het dan ook te gek gehad. Eergisteren samen met je moeder alle foto's bekeken. Hartstikke leuk. Meissie, heel veel plezier in New York en sterkte.
Liefs Esther -
25 Mei 2007 - 12:17
Rianne:
heey nanda,
Wat een leuk verhaal, volgens mij heb je een hele gezellige tijd gehad met je vriendinnen! Als het goed is zit je nu in New York, ik ben erg benieuwd naar jullie verhalen. Sterkte en hoop je snel te spreken.
xxx rianne -
25 Mei 2007 - 20:10
Anita:
Hoi nanda
Leuk dat je ons weer mee laat genieten van al je belevenissen , als het goed is zit je nu in new york , wij zijn nu aan het inpakken, want we vertrekken morgen met de caravan naar luxemburg , het zal niet meevallen voor je , maar hou je taai. Wij wensen je veel sterkte en een dikke kus Henk en Anita -
29 Mei 2007 - 11:39
Ria:
Hoi nanda, hoop dat je een goede reis heb gehad, weet dat we aan je denken.
Probeer er toch maar iets van temaken en niet teveel denken schat.
Veel liefs van cin,nick,kleine en tante rie.
dikke kus en knuffel.